Condicions de compra

DISPONIBILITAT

La disponibilitat dels productes en el lloc web s'actualitza en funció de l'estoc. Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat d'aquests.

ESTRADA JOIERS no posarà a la venda de manera intencionada més unitats de les disponibles en estoc.

Si per causes no controlables o errors no desitjats ESTRADA JOIERS posés a la venda un producte no disponible en estoc i aquest fos adquirit per un usuari, ESTRADA JOIERS es compromet a actuar de bona fe i oferir a l'usuari la possibilitat de:

  • Reemborsar qualsevol quantitat que es pogués haver abonat sense cap mena de penalització a través del mateix mitjà pel qual s'ha realitzat.
  • Substituir per un altre model d'igual qualitat i valor disponible en estoc amb el consentiment per part del client.
  • Si hi ha possibilitat de tenir disponibilitat del producte, enviar-lo en un nou termini de lliurament.

PREUS

Els preus dels productes presentats en www.estradajoiers.com inclouen l'IVA si no s'indica el contrari.

Els preus inclouen les despeses d'enviament per a totes les comandes dins de l'àmbit nacional (excepte illes, Ceuta i Melilla).

ESTRADA JOIERS no es responsabilitza dels possibles errors en les tarifes de preus en els articles publicats. En el cas de produir-se un error en el preu final d'algun dels articles exposats ESTRADA JOIERS es compromet a posar en coneixement dels usuaris al més aviat possible el nou preu de venda, oferint als clients afectats la possibilitat de reconfirmar la comanda, o la possibilitat de desistir de la compra per part seva.

Si no és possible contactar amb l'usuari la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsarà la quantitat del preu erroni que hagués abonat. ESTRADA JOIRES no estarà obligat a subministrar al comprador cap producte al preu inferior incorrecte encara que la comanda estigués confirmada.

MÈTODES DE PAGAMENT

ESTRADA JOIERS posa a la disposició dels usuaris una passarel·la de pagament telemàtic segur per a targetes de crèdit i dèbit (Visa, *Mastercard, Visa Electron i targetes anàlogues) operada per Shopify Payments.

En autoritzar el pagament l'usuari està confirmant que la targeta de crèdit o dèbit és de la seva titularitat. Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora d'aquestes, per la qual cosa si aquesta entitat no autoritza el pagament, ESTRADA JOIERS no serà responsable de la falta de lliurament o retard en el lliurament, no quedant formalitzada la compra.

ESTRADA JOIERS es compromet a no emmagatzemar, en cap cas, informació sensible com a nombres de targetes o codis d'autenticació.

POLÍTICA D'ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Una vegada confirmada la compra, el termini de lliurament habitual serà de 48-*72h per a enviaments dins del territori nacional de dilluns a divendres.

Mentre duri l'estat d'alarma del COVID-19, els enviaments seran gestionats de manera manual per el nostre pesonal. Un cop realitzada la comanda, ens posarem en contacte per telèfon per concretar-ne l'entrega.

Els enviaments seran gestionats per l'empresa NACEX

La demora de la comanda facultarà al client a cancel·lar la comanda amb devolució de les quantitats abonades però en cap cas implicarà cap indemnització.

Si transcorreguts 5 dies hàbils des de la Confirmació de Comanda el client no ha acordat una data de lliurament amb l'empresa de transports, el client haurà de posar-se en contacte amb ESTRADA JOIERS. Si el client no es posés en contacte amb ESTRADA JOIERS, l'empresa de transports procedirà a la devolució a origen de l'enviament sent el client qui hagi d'assumir les despeses de gestió associats a l'enviament i devolució.

RECOLLIDA A LA BOTIGA

Si el client ho desitja podrà recollir la seva comanda a alguna de les nostres botigues:

  • Passeig Pere III, 45 Manresa – T. 938 776 053
  • Carrer Rocafort, 36 Artés – T. 938 305 489
  • Carrer Nou, 31 Navarcles – T. 609 33 32 49


Per a accedir al servei de recollida en botiga el client l'haurà d'indicar en el procés de compra i haurà d'ajustar-se als terminis de lliurament que se li indiquin mitjançant correu electrònic.

DEVOLUCIONS

El client que actua com a consumidor i usuari té dret a realitzar la devolució de la comanda en un termini inferior a 14 dies naturals a partir del lliurament d'aquest.

Per a realitzar una devolució, el client haurà de posar-se en contacte amb ESTRADA JOIERS i seguir les indicacions que se li comuniquin. En cap cas s'acceptaran devolucions que no s'ajustin al procediment i els canals marcats per l'empresa.

L'usuari no tindrà dret a desistir de les comandes especials o personalitzades.

Les despeses d'enviament i devolució no seran reemborsats.

No acceptaran devolucions de productes que hagin estat manipulats, que tinguin ús o als quals s'hagi retirat els precintes de seguretat.

És indispensable que els productes a retornar conservin l'embalatge original (Caixa, documentació, accessoris...).

Els productes fets a mida i/o personalitzats no podran retornar-se.

Una vegada ESTRADA JOIERS notifiqui que els productes retornats compleixen els requisits d'autenticitat i estat exigit, el reemborsament del pagament es realitzarà mitjançant el mateix mètode en el qual va realitzar la compra i en un període inferior a 15 dies hàbils.

Per a qualsevol altre dubte o aclariment sobre les condicions de compra, pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o whatsapp al 609 33 32 49 o escrivint un correu a marta@estradajoiers.com.